Symbaroum: Seikkailuja Davokarin varjoissa

Luvattu maa

Luvattu maa

Talvi oli tulossa. Raskaat harmaat pilvet roikkuivat alhaalla satunnaista räntää ripottaen kun kolme matkamiestä asteli mudan läpi rähjäiseen leiriin. Monien sotien veteraani Kapteeni, barbaari Thamon ja goblini Tur olivat matkanneet Kapteenin johtaman palkkasoturijoukon kanssa vuorten yli etelään Alberetoriin suurten toiveiden saattelemina, mutta luvattu maa olikin tarjonnut vain kuolemaa ja epätoivoa. Kolmikko olikin kymmenpäisen joukon viimeiset eloonjääneet, eikä talvehtiminen Alberetorissa tarjoaisi heille suurtakaan selviytymisen mahdollisuutta. Lisäksi Kapteeni kaipasi kovasti Yndarokseen jättämäänsä perhettään.

Leiri.png

Leirinuotiolle istahdettuaan kolmikko tapasi vaunumies Telkin ja barbaariveljekset Belunin ja Ludon. Kävi ilmi että karavaaninjohtajat eivät enää uskaltaneet lähteä Titaanien vuoriston soliin, talvi oli liian lähellä ja valkoinen kuolema lumimyrskyn kourissa oli liian suuri riski. Yllättäen kuitenkin Telkin Keleriksi esittäytynyt ynseän näköinen ystävä ilmestyi paikalle ja kuiskutti jotain vaunumiehen korvaan. Tarkkakorvainen Thamon kuuli hiljaisen keskustelun, yksi karavaaninjohtajista oli vielä lähdössä ylittämään vuoristoa. Ilmeisesti myös muut nuotion ympärillä olleet olivat kuulleet keskustelun ja lähtivät seuravaan vaunumiehiä. Kapteeni kampesi itsensä pystyyn päivän kävelyn kipeyttämästä huonosta polvestaan huolimatta; tätä tilaituutta ei saisi hukata.

Karavaaninjohtaja Argaston teltta oli yksi leirin upeimpia ja hetkisen jonotuksen jälkeen kolmikko pääsikin tapaamaan rasvaista kanankoipea hotkivaa karavaanaria. Argasto ei halunnut ylimääräistä painolastia mukaan matkaan ja Kapteeni joutui taistelemalla todistamaan että hänestä tai hänen miehistään ei olisi ylimääräistä vaivaa vuorten ylityksessä. Onnistuipa veteraani vakuuttamaan karavaaninjohtajan kolmikon kyvyistä niin hyvin että heille luvattiin palkkaakin jos pitäisivät karavaanin turvassa mahdollisilta vaaroilta.

Argastocrop.png

Comments

Mordjinni Mordjinni

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.